top of page
tibetaans boeddistisch beeld in sereen meer tussen bergen
Dharmasun Logo Boeddhistische meditatie Nederland

Dharmahuis Amsterdam

Tibetaans Boeddhistisch Meditatie Centrum in Nederland

Donaties aan Dharmahuis Amsterdam

Tibetaans Boeddhistisch Centrum Dharmahuis Amsterdam is ontzettend dankbaar voor jouw bijdrage. Ieder bedrag, groot of klein, is van harte welkom! Je kunt deelnemen aan al onze activiteiten op basis van een vrijwillige bijdrage.

Wij leveren al onze inspanning uit liefde voor het boeddhisme en boeddhistische meditatie. We worden volledig gerund door vrijwilligers, en wij doen dit als dankbetuiging voor hoe het boeddhisme ons geholpen heeft in ons eigen leven, zodat we dit door kunnen geven aan jou.

 

We hebben jouw hulp nodig om het traditionele boeddhistische gedachtegoed in leven te houden, te waarborgen voor toekomstige generaties, en om meer liefde en wijsheid de wereld in te sturen. Met jouw donatie laten we samen het dharmawiel en dit centrum draaien. Ook je talenten, tijd, inzet en vaardigheden worden enorm gewaardeerd.

Vrijgevigheid is in het boeddhisme een belangrijke waarde, met positieve effecten op zowel de ontvanger en de gever. Bij voorbaat dank!

Jouw donatie maakt verschil!

Je kunt je donatie storten op onze bankrekening, de QR code scannen, of klik hier voor de PayPal link.

 

QR Code Boeddhisme Amsterdam Nederland

Bankrekeningnummer: NL18 SNSB 0339 8034 44

t.n.v. Stichting Dharma Huis Amsterdam

Gekleurde boeddhistische gebedsvlaggetjes en tekst heel erg bedankt voor je donatie

Steun je Dharmahuis Amsterdam liever met bijvoorbeeld je technische vaardigheden of marketing kennis? Of ben je een handige klusser? We horen graag van je!

Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op.

“Before giving, the mind of the giver is happy; while giving, the mind of the giver is made peaceful; and having given, the mind of the giver is uplifted.”

– The Buddha -

bottom of page